Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SEBAB SAYANG KE ?
Tuesday, 13 September 2011 ★ 00:20 │ (2) angels
hye.. hari nih cik manje *nme gelaran kat rumah.. tgah bersedih.. knpa kah ? hmm.. ade lah sebb2 tertentu..
semalam umah aku ade buat open house.. aku balik sekolah troz mandi n tak sempat mkn pape.. then, tolong mama masak.. adoi ! mmg penat tak leh kate lah.. pai ke mlm. aku tak mkn pape.. bdn ase lemah jea.. p bile da stat mkn2.. aru lah aku makan.. *eh lari tajuk pulak.. haha

oke2.. tgok 2.. aku dlm kesedihan pun.. bole gelak2 lagi.. hehe ! p 2lah cre aku nak kover sedih aku nih.. 

skrg aku nak story2 cikit.. kalau korang kapel kn.. of coz korang ade rase sayang cngt, jeloz tahap gaban,cinte.. p sume prasaan 2 normal kn.. tp, aku da mcm 2.. tah la wey.. aku pun tak thu cm ner aku nak trang kn kat die yg aku btol2 syg kat die.. smpai aku tak pndg laki2 lain.. *tolong lah percaye..

hehe ! tp,salah ke aku nak berkawan dgn laki.. salah kea ? p niat aku just nak berkawan,, tp perangai aku yg sngt2 buruk ialah.. haha ! da cm nak uat krangan jea.. aku seorang yg kuat cemburu.. *eh tgok kening la kn.. bercntum.. bak kate org2 dulo2... cpe2 yg kning bercntum nih.. kalau die jeloz... die leh membunuh oke.. *oke.. korang jgn takut.. aku ta mcm 2 kot..

haha ! kesah cngt aku dgn bende2 nih sume.. aku setie aw.. tah la.. bukan nak membongkak, ego.. mugkin riak... tp, 2 mmg aku lah dri dulu.. sifat semula jd.. aku nih kureng sikit dgn laki.. sebb aku tak bole pndng mate mereka.. ceh ! bukan malu... tp segan jea... *eh ta same oke.. haha

 alololo... comey nyer...

p/s :the moral of the story is jgn lah nak merokok.. krane mrokok mugkin membahaye kn ksihatan..   c=



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Shahirah bt Abd Razak and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME. Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sevenTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
SEBAB SAYANG KE ?
Tuesday, 13 September 2011 ★ 00:20 │ (2) angels
hye.. hari nih cik manje *nme gelaran kat rumah.. tgah bersedih.. knpa kah ? hmm.. ade lah sebb2 tertentu..
semalam umah aku ade buat open house.. aku balik sekolah troz mandi n tak sempat mkn pape.. then, tolong mama masak.. adoi ! mmg penat tak leh kate lah.. pai ke mlm. aku tak mkn pape.. bdn ase lemah jea.. p bile da stat mkn2.. aru lah aku makan.. *eh lari tajuk pulak.. haha

oke2.. tgok 2.. aku dlm kesedihan pun.. bole gelak2 lagi.. hehe ! p 2lah cre aku nak kover sedih aku nih.. 

skrg aku nak story2 cikit.. kalau korang kapel kn.. of coz korang ade rase sayang cngt, jeloz tahap gaban,cinte.. p sume prasaan 2 normal kn.. tp, aku da mcm 2.. tah la wey.. aku pun tak thu cm ner aku nak trang kn kat die yg aku btol2 syg kat die.. smpai aku tak pndg laki2 lain.. *tolong lah percaye..

hehe ! tp,salah ke aku nak berkawan dgn laki.. salah kea ? p niat aku just nak berkawan,, tp perangai aku yg sngt2 buruk ialah.. haha ! da cm nak uat krangan jea.. aku seorang yg kuat cemburu.. *eh tgok kening la kn.. bercntum.. bak kate org2 dulo2... cpe2 yg kning bercntum nih.. kalau die jeloz... die leh membunuh oke.. *oke.. korang jgn takut.. aku ta mcm 2 kot..

haha ! kesah cngt aku dgn bende2 nih sume.. aku setie aw.. tah la.. bukan nak membongkak, ego.. mugkin riak... tp, 2 mmg aku lah dri dulu.. sifat semula jd.. aku nih kureng sikit dgn laki.. sebb aku tak bole pndng mate mereka.. ceh ! bukan malu... tp segan jea... *eh ta same oke.. haha

 alololo... comey nyer...

p/s :the moral of the story is jgn lah nak merokok.. krane mrokok mugkin membahaye kn ksihatan..   c=



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST