Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TIPS NAK HILANG KAN GEMENTAR.
Sunday, 11 September 2011 ★ 00:30 │ (2) angels

 ko pasal buat muke mcm2.!


assalammualaikum sume.. n salam 1 malaysia... hahah.. *tetibe bersemangat pulak aku nih.. buang tebiat kea !!
skrg aku nak kongsi cikit pasal tip2 nak hilang kan gmentar nih.. sebb aq pun mcm 2 jugak aww.. kdg2 aq ase give up n nak nges pun ade.. *oke.. aq tipu ko.. tp sampai bile kite nak down dgn msalh nih.. smpai bile2 pun kite takan maju kn..

cpe lagi yg boleh bantu ?? ta kan pemandu bas mini , akak2 family store , tau pun acik2 jual lemang kat tepi jalan?. ta mugkin kn.. haha.. yela.. jom kite same2 tgok tip2 nih.. *asal ko tanak bace?? ouhh ko da hebat cngt ea.. tape2..


*  makan sumgam.. mcm aku slalu buat..

* minom air banyak2 sebelum mule kn bercakap.. ko jgn pulak minom2 mse tgh bercakap.. *ape kajadah  nyer 2?

* bgi yg islam.. bace doa bnyk2.. allah akn tolg kite..

*  gemgam pape je.. supaye nervez kite berkurangan.. ko jgn gemgam baju cikgu pulak.. *terencat peh?

* tarik nafas dlm2.. n then lepas kn.. *ko jgn tak lepas.. aq sepak kang..

*ckp at diri 'aku bole buat! smpai bile lagi aku x tunjuk kan bakat aku.. kalau bukan skrg ?'

* kalau ade kwn2 buat muke toye.. sje nak down2 an kite.. korang juz ckp dlm aty.. 'alah.. ko at bawah uh penakut, bukan berani cngt pun'

* kalau xbole pndg depan.. korang pandg 1tempat jea tau muke kwn2 korang yg suci lagi bersih tnpe ade jerawat yg tubuh segar..

* korang kne la yakin.. n pikir bukan ko sorang je mcm 2.. sume org ade sifat mcm 2 tau..

* sebelum buat 2.. korang kne lah berlatih.. cntoh.. berlatih dpn cermin sebb nak thu muke kite comey ta nanti kat dpn.. t msti ramai dtg meminang.. oke! aku da start mencarot.

* biase kan diri di hadapan...

* kalau korang tak suke ckp at dpn.. korang cakap perlahan.. t mzti cikgu fed up n cikgu yg smbong bercakap.. 

* korang bayangkan dpn korang 2 lalang tau tiang, mugkin kude.. haha

heehe.. korang kne ingat.. sume org ade sifat gementar 2.. tp dorang pandai cover.. tp.. korang nak ke dorang sume thu yg ko tgh gementar ?? ta mao kan.. *eh samo la den..

haha.. gementar 2 cume 1 ke 2  minit jea.. lepas 2.. kite akn jd mcm biase.. yela.. mule2 mmg mcm 2.. lau kite da biase.. kite akn terbiase.. cikgu suroh menari2 at dpn pun korang ta kisah nanti.. haha! terlebih suda..


eh ! aku benci ko lah bibir..!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Shahirah bt Abd Razak and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME. Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sevenTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
TIPS NAK HILANG KAN GEMENTAR.
Sunday, 11 September 2011 ★ 00:30 │ (2) angels

 ko pasal buat muke mcm2.!


assalammualaikum sume.. n salam 1 malaysia... hahah.. *tetibe bersemangat pulak aku nih.. buang tebiat kea !!
skrg aku nak kongsi cikit pasal tip2 nak hilang kan gmentar nih.. sebb aq pun mcm 2 jugak aww.. kdg2 aq ase give up n nak nges pun ade.. *oke.. aq tipu ko.. tp sampai bile kite nak down dgn msalh nih.. smpai bile2 pun kite takan maju kn..

cpe lagi yg boleh bantu ?? ta kan pemandu bas mini , akak2 family store , tau pun acik2 jual lemang kat tepi jalan?. ta mugkin kn.. haha.. yela.. jom kite same2 tgok tip2 nih.. *asal ko tanak bace?? ouhh ko da hebat cngt ea.. tape2..


*  makan sumgam.. mcm aku slalu buat..

* minom air banyak2 sebelum mule kn bercakap.. ko jgn pulak minom2 mse tgh bercakap.. *ape kajadah  nyer 2?

* bgi yg islam.. bace doa bnyk2.. allah akn tolg kite..

*  gemgam pape je.. supaye nervez kite berkurangan.. ko jgn gemgam baju cikgu pulak.. *terencat peh?

* tarik nafas dlm2.. n then lepas kn.. *ko jgn tak lepas.. aq sepak kang..

*ckp at diri 'aku bole buat! smpai bile lagi aku x tunjuk kan bakat aku.. kalau bukan skrg ?'

* kalau ade kwn2 buat muke toye.. sje nak down2 an kite.. korang juz ckp dlm aty.. 'alah.. ko at bawah uh penakut, bukan berani cngt pun'

* kalau xbole pndg depan.. korang pandg 1tempat jea tau muke kwn2 korang yg suci lagi bersih tnpe ade jerawat yg tubuh segar..

* korang kne la yakin.. n pikir bukan ko sorang je mcm 2.. sume org ade sifat mcm 2 tau..

* sebelum buat 2.. korang kne lah berlatih.. cntoh.. berlatih dpn cermin sebb nak thu muke kite comey ta nanti kat dpn.. t msti ramai dtg meminang.. oke! aku da start mencarot.

* biase kan diri di hadapan...

* kalau korang tak suke ckp at dpn.. korang cakap perlahan.. t mzti cikgu fed up n cikgu yg smbong bercakap.. 

* korang bayangkan dpn korang 2 lalang tau tiang, mugkin kude.. haha

heehe.. korang kne ingat.. sume org ade sifat gementar 2.. tp dorang pandai cover.. tp.. korang nak ke dorang sume thu yg ko tgh gementar ?? ta mao kan.. *eh samo la den..

haha.. gementar 2 cume 1 ke 2  minit jea.. lepas 2.. kite akn jd mcm biase.. yela.. mule2 mmg mcm 2.. lau kite da biase.. kite akn terbiase.. cikgu suroh menari2 at dpn pun korang ta kisah nanti.. haha! terlebih suda..


eh ! aku benci ko lah bibir..!

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST