Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

JERAWAT YG SUBUR
Tuesday, 25 October 2011 ★ 06:08 │ (6) angels
hye geng.. hari nih aku agak excited!!..sebb ape tau.. sebelum nih aku tak leh nak bukak blog or pesbuk ksygan aku kat nekbuk aq nih.. sebb cas ari 2 kne petir.. hahahah.. bukan ape.. aku lupe nak ttp suis.. kan dah kne membebel ngn mama.. kihkihkih.. =p skrg aku pinjam kat jiran je cas.. seb bek sesuai dgn nekbuk aku nih..

hwawa ! ! epy nyer aku..

haha.. epy pun epy lah.. *ade aku kesah ? ape kne mgene epy ko dgn tajuk entri ko 2.. hahaha ! yerla2.. aku nak cter nih.. 2,3 hari nih jrawat aku tumbuh dgn aktif nyer.. elok2 je muke aku da nyah dri jrawat.. skrg mengedik je nak tumbuh.. yg plik nyer.. bnyk lak 2.. hmm.. 

malu lah.. lau pkai tdung.. mzti nmpk jrawat.. aku tak thu nak uat ape.. jd muke cm tak berseri.. n tahap keyakinan aku pun down.. jatuh dgn mendadak.. benci3 !! ! ! cm ner erk nak ilang kn.? kne buat treatment pai beratus2 inggit ke ? ehh.. tak leh.. sebb aku tak mampu.. haha ! aku masih skola mngah lagi.. lau dah keje bole lah g NEW YORK.. grr ! ! benci dgn jrawat.. cpe leh tak tolong ?? hmm..

skrg.. aku tak kai bedak kompek.. aku pakai bedak serbuk jer,, sebb aku takud nanti muke aku tak sesuai.. muke aku nih sensitif.. aku jugak tak pakai pencuci muke.. alasan yg same jugak.. hmm.. tade cpe yg bgi aku dorongan nak cube bnde2 2 sume.. sebb aku tak bani.. kang tak pasal2 tumbuh lak jrawat.. hmm..nanti tak cntik.. ehh.. aku mmg tak cntik pun.. comel jer.. huhuhu..

kekedang jelos dgn org yg kulit die bersih je dri jrawat.. hmm.. untung la dorang kan.. *nada pasrah..aku nak kulit mcm 2 lah ! ! !  tp boleh ke ? haha.. suke aty lah.. aku ase hormon aku nih berlebihan cngt lah.. patot lah jrawat tumbuh.. kan3.. hehe..



arrhhh ! ! ! 

p/s:: help me ! ! hwawa.. sedih nyer..


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Shahirah bt Abd Razak and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME. Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sevenTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
JERAWAT YG SUBUR
Tuesday, 25 October 2011 ★ 06:08 │ (6) angels
hye geng.. hari nih aku agak excited!!..sebb ape tau.. sebelum nih aku tak leh nak bukak blog or pesbuk ksygan aku kat nekbuk aq nih.. sebb cas ari 2 kne petir.. hahahah.. bukan ape.. aku lupe nak ttp suis.. kan dah kne membebel ngn mama.. kihkihkih.. =p skrg aku pinjam kat jiran je cas.. seb bek sesuai dgn nekbuk aku nih..

hwawa ! ! epy nyer aku..

haha.. epy pun epy lah.. *ade aku kesah ? ape kne mgene epy ko dgn tajuk entri ko 2.. hahaha ! yerla2.. aku nak cter nih.. 2,3 hari nih jrawat aku tumbuh dgn aktif nyer.. elok2 je muke aku da nyah dri jrawat.. skrg mengedik je nak tumbuh.. yg plik nyer.. bnyk lak 2.. hmm.. 

malu lah.. lau pkai tdung.. mzti nmpk jrawat.. aku tak thu nak uat ape.. jd muke cm tak berseri.. n tahap keyakinan aku pun down.. jatuh dgn mendadak.. benci3 !! ! ! cm ner erk nak ilang kn.? kne buat treatment pai beratus2 inggit ke ? ehh.. tak leh.. sebb aku tak mampu.. haha ! aku masih skola mngah lagi.. lau dah keje bole lah g NEW YORK.. grr ! ! benci dgn jrawat.. cpe leh tak tolong ?? hmm..

skrg.. aku tak kai bedak kompek.. aku pakai bedak serbuk jer,, sebb aku takud nanti muke aku tak sesuai.. muke aku nih sensitif.. aku jugak tak pakai pencuci muke.. alasan yg same jugak.. hmm.. tade cpe yg bgi aku dorongan nak cube bnde2 2 sume.. sebb aku tak bani.. kang tak pasal2 tumbuh lak jrawat.. hmm..nanti tak cntik.. ehh.. aku mmg tak cntik pun.. comel jer.. huhuhu..

kekedang jelos dgn org yg kulit die bersih je dri jrawat.. hmm.. untung la dorang kan.. *nada pasrah..aku nak kulit mcm 2 lah ! ! !  tp boleh ke ? haha.. suke aty lah.. aku ase hormon aku nih berlebihan cngt lah.. patot lah jrawat tumbuh.. kan3.. hehe..



arrhhh ! ! ! 

p/s:: help me ! ! hwawa.. sedih nyer..


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST