Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

NAK PANDAI MAIN GITAR !
Saturday, 15 October 2011 ★ 00:48 │ (11) angels
nih sume bear aku.. tp aku paling syg SI JENAB(yg tgah).. <3 <3


hehe.. hai sume.. assalamualaikum.. 

exam aku lum abeh lagi tau.. baru je abeh menjawap 7 paper.. so, skrg tnggal 16 paper lagi.. hehe.. aiyaaakkk.. kcian otak aku nih.. bnyk giler lagi paper.. baru nak MERDEKA.. grr.. -,-'

aku sebernyer suke menyanyi tau.. tp, bile ade org.. contoh kat mane2 yg ade karoke.. aku nak nyanyi.. tp aku segan + nerves + takot + xconfident + nak iyak + nak pipis + dan sewktu dgn nyer,, cite2 aku dulu nak jd penyanyi ngn pelakon.. sebb aku tgok mcm best jer msok tb.. nanti bole kaye.. dpt ank dato.. kikis duet pai licin.. pt beli mcm2.. waaaaaa... <3 <3 best nyer.. *gurau oke..


aku nak beli gitar.. aku nak reke lagu sndiri.. tp, masalah nyer.. aku tak reti bab2 gitar n cipte lagu nih.. kan gitar kat kedai music kn bnyk jname.. aku nak amik jname ape lak ? nanti aku petik gitar len.. aku nyanyi len.. arrghh ! ! parah hidop aku nanti.. ade org ckp, men gitar nih susa.. sebb jari kne lembot.. btol ke ?? aku konfuse lah.. pape pun.. aku akn beli gitar jugak oke.. anda sume paham ! ! ! jgn ngade2 nak asot aku lagi.. 

aku nak yg mcm nih bole ? tolong adiah kn kat aku ehh.. =]


nanti bile aku dah pandai men gitar.. n dah cipte lagu.. aku letak kat dlm blog nih eh.. nanti korang like lah ramai2.. bia aku jd femes meletop2.. *gelak setan.. hehe.. nanti aku blanje korang minum air paip kat umah aku.. ehehe.. *tade lah. den gurau je k.. laaa.. 2 je yg pling murah kat dunie nih kn.. hahaha ! werkk !



p/s :: aku syg kat die sngat2 tau.. jgn amik die dari aku..SHAIRA <3 <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am Nurul Shahirah bt Abd Razak and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME. Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sevenTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
NAK PANDAI MAIN GITAR !
Saturday, 15 October 2011 ★ 00:48 │ (11) angels
nih sume bear aku.. tp aku paling syg SI JENAB(yg tgah).. <3 <3


hehe.. hai sume.. assalamualaikum.. 

exam aku lum abeh lagi tau.. baru je abeh menjawap 7 paper.. so, skrg tnggal 16 paper lagi.. hehe.. aiyaaakkk.. kcian otak aku nih.. bnyk giler lagi paper.. baru nak MERDEKA.. grr.. -,-'

aku sebernyer suke menyanyi tau.. tp, bile ade org.. contoh kat mane2 yg ade karoke.. aku nak nyanyi.. tp aku segan + nerves + takot + xconfident + nak iyak + nak pipis + dan sewktu dgn nyer,, cite2 aku dulu nak jd penyanyi ngn pelakon.. sebb aku tgok mcm best jer msok tb.. nanti bole kaye.. dpt ank dato.. kikis duet pai licin.. pt beli mcm2.. waaaaaa... <3 <3 best nyer.. *gurau oke..


aku nak beli gitar.. aku nak reke lagu sndiri.. tp, masalah nyer.. aku tak reti bab2 gitar n cipte lagu nih.. kan gitar kat kedai music kn bnyk jname.. aku nak amik jname ape lak ? nanti aku petik gitar len.. aku nyanyi len.. arrghh ! ! parah hidop aku nanti.. ade org ckp, men gitar nih susa.. sebb jari kne lembot.. btol ke ?? aku konfuse lah.. pape pun.. aku akn beli gitar jugak oke.. anda sume paham ! ! ! jgn ngade2 nak asot aku lagi.. 

aku nak yg mcm nih bole ? tolong adiah kn kat aku ehh.. =]


nanti bile aku dah pandai men gitar.. n dah cipte lagu.. aku letak kat dlm blog nih eh.. nanti korang like lah ramai2.. bia aku jd femes meletop2.. *gelak setan.. hehe.. nanti aku blanje korang minum air paip kat umah aku.. ehehe.. *tade lah. den gurau je k.. laaa.. 2 je yg pling murah kat dunie nih kn.. hahaha ! werkk !



p/s :: aku syg kat die sngat2 tau.. jgn amik die dari aku..SHAIRA <3 <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST